Teetä parkettilattian pohjatyöt ammattilaisella Uudellamaalla

Yhteystiedot

Hannun Parketti Oy tekee parkettilattian pohjatyöt oikeaoppisesti Uudellamaalla. Oli kyse sitten lattian pohjatöiden tekemisestä tai lattiapäällysteiden asentamisesta, saat meiltä räätälöityä ja ammattitaitoista palvelua. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä meidät veloituksettomalle arviointikäynnille!

Tilaa meiltä täydellinen lattiaratkaisu

Astu askel lähemmäksi täydellistä lattiaratkaisua ja tilaa meidät tekemään lattian pohjatyöt sekä asennukset tarvitsemaasi kohteeseen Uudellamaalla. Panostamme läpinäkyvyyteen ja asiakastyytyväisyyteen, joten asiakkaillemme tarjoamamme ratkaisut ovat aina kustannustehokkaita. Meiltä saat puolueetonta neuvontaa ja asiantuntevaa ohjausta lattianpäällystysmateriaaleihin liittyvissä kysymyksissä. Palveluihimme kuuluu lattian pohjatöiden lisäksi:

Palvelumme on kokonaisvaltaista: teemme kaikki tarvitsemasi lattiatyöt aina alusta loppuun asti. Työmme päättyy siihen, kun pienimmätkin lattiatöistä aiheutuneet roskat ja jätteet on korjattu pois. Kaikissa lattiatöissä panostamme lopputulokseen, josta näkyy kokeneen ammattilaisen kädenjälki. 

Miksi lattian pohjatyöt ovat tärkeitä?

Jotta parketin asennus onnistuu täydellisesti, lattian pohjatyöt täytyy tehdä ammattitaidolla. Jos pohjatöissä tehdään virheitä, niitä on vaikeaa – toisinaan jopa mahdotonta – korjata jälkeenpäin. Pohjatöissä varmistetaan, että lattia on suora. Suoraan lattiaan voidaan asentaa eri päällystysmateriaaleja nopeasti ja helposti. 

 

Palveluihimme kuuluvat myös tasoitustyöt, primeroinnit ja vanhojen mattojen poistot. 

 

Mikäli haluat lisätietoja lattian pohjatöistä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Muistathan huolehtia asbestikartoituksesta!

Asbestikartoitus tulee tehdä aina, kun vanhoissa kohteissa poistetaan lattiamattoja. Asbestikartoituksen ja asbestin poiston saa tehdä ainoastaan siihen erikoistunut alan asiantuntija. Jos lattiamatosta tai remonttikohteesta löytyy viitteitä asbestin olemassaoloon, älä tee purkutöitä itse, vaan ole yhteydessä ammattilaiseen.

Ota yhteyttä yritykseemme

Hannun Parketti palvelee Uudenmaan alueella. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja lattian pohjatöistä ja asennuksista! Räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi mukaan.

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos olemme lattiatöissä soittosi aikana, jätä viesti, niin soitamme sinulle takaisin. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Kaikki yhteystietomme löydät täältä.