Huolellista parketin hiontaa Uudellamaalla 

Yhteystiedot

Hannun Parketti Oy tekee parketin hionnan huolellisesti – siitä voit olla täysin varma! Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä eri puolilla Uudenmaan aluetta. Kokenut tiimimme käyttää ajanmukaisia työkaluja ja menetelmiä varmistaakseen parketin pinnan täydellisen tasaisuuden ja kiillon. Olipa kysymyksessä vanhan parketin ehostaminen tai uuden viimeistely, voit luottaa asiantuntevaan palveluumme.

 

Ota yhteyttä ja pyydä meidät veloituksettomalle arviointikäynnille!

Pidä huolta parkettilattiastasi ja tilaa hionta

Parketti on klassisen kaunis lattiamateriaali. Vaikka se kestääkin kovaa kulutusta ja on pitkäikäinen, joutuu siitä pitämään hyvää huolta. Parketti väistämättä kuluu vuosien saatossa, ja tästä syystä sitä täytyy hioa säännöllisin väliajoin, yleensä kerran kymmenessä vuodessa. Kun annat ammattilaisen hioa ja lakata lattiasi, siitä tulee kuin uusi.

Parketin lakkaus ja sävytys

Kattaviin palveluihimme kuuluu myös parketin lakkaus ja sävytys. Lakalla ja kauniilla värisävyllä lattian ilmettä voi uusia nopeasti ja edullisesti. Teemme seuraavia lakkauksia yksi- ja kaksikomponenttilakoilla:

  • normaalilakkaus
  • kaksikomponenttilakkaus (lemmikki- ja lapsiperheet)
  • sävylakkaus
  • valkolakkaus (lakkaan sekoitetaan valkoista väriä).

Berger-Seidlen parkettilakoilla saamme upean kiillon vanhaankin parkettiin. Käytössämme ovat myös öljy- ja värivahat. Loba Impact Oil ja Bona Craft Oil ovat suosittuja parkettilattian sävytyksessä. Käytämme myös Osmo Color -puuvahaa.

 

Kerromme mielellämme lisää parkettien lakkauksesta ja sävytyksestä, joka on erikoisalaamme. Olemme tehneet lattiatöitä jo yli 35 vuotta, joten voit luottaa ammattitaitoiseen työskentelyymme.

Kysy lisätietoja

Teemme myös parkettiasennusta Uudellamaalla

Hannun Parketilta voit lisäksi tilata parketin asennuksen Uudellamaalla. Asennus alkaa aina tarkoista pohjatöistä, joilla varmistetaan lattian suoruus. Kun lattia on täysin suora, asennus sujuu nopeasti ja ongelmitta. Asennamme mosaiikki-, massiivi- ja ohutsauvaparketit sekä laminaattilattiat. Meiltä saat myös äänieristyskorkin asennuksen hyvään hintaan.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!