Parkettilattian päällystys kokeneelta tekijältä Uudellamaalla

Yhteystiedot

Hannun Parketti Oy on kokenut parkettilattiapäällystyksen tekijä Uudellamaalla. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä yli 35 vuoden työkokemuksella ja koulutuksen tuomalla ammattitaidolla.

 

Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. 

Parkettilattioiden päällystys toiveidesi mukaan

Teemme kaikenlaiset lattiapäällystykset yksilöllisten toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Asennamme osaavasti:

  • laminaatit
  • mosaiikkiparketit
  • ohutsauvaparketit
  • massiivisauvaparketit
  • teollisuusparketit
  • korkkilattiat.

Teemme myös äänieristyksiä tarvitsemaasi tilaan koko Uudenmaan alueella. Toteutamme tarvittaessa parkettilattiapäällystykset kesämökki- ja saaristokohteisiin sopimuksen mukaan.

 

Palvelumme on mutkatonta ja asiakaslähtöistä. Pidämme sopimuksista kiinni ja ajattelemme aina asiakkaan etua. Tyytyväiset asiakkaamme ovatkin mitä parhain todiste laadukkaasta työnjäljestämme. Tule sinäkin asiakkaaksemme ja kerro, minkälaisia lattiapäällystyksiä kaipaat! Kaikki yhteystietomme löydät täältä.

Reippaat parkettilattiatyöt meiltä

Ennen parkettilattiatöiden aloittamista tulemme mielellämme veloituksettomalle arviointikäynnille tutustumaan kohteeseen, arvioimaan kustannukset ja suunnittelemaan yksittäiset työvaiheet. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat:

Jokaisella työntekijällämme on kattava alan koulutus sekä pitkä työkokemus, mikä takaa laadukkaiden lattiatöiden toteuttamisen haasteellisissakin kohteissa. Päivitämme myös koko ajan omaa osaamistamme ja seuraamme tiiviisti alan kehitystä, jotta työmenetelmämme ja -välineemme ovat ajan tasalla. 

 

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tekemistämme lattiatöistä, ota meihin yhteyttä

Tilaa veloitukseton arviointikäynti!

Haaveiletko vanhan parketin sävytyksestä tai uuden laminaatin asentamisesta? Olisiko aika hioa ja lakata parkettilattia? Tilaa meidät veloituksettomalle arviointikäynnille, niin suunnitellaan yhdessä tarvitsemasi lattiatyöt! Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita kaikkialla Uudenmaan alueella, myös saaristossa sopimuksen mukaan. 

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti. Yhteystietomme löydät täältä.