Varmista onnistunut parketin asennus Helsingissä ja Uudellamaalla

Yhteystiedot

Hannun Parketti Oy on paras valinta, kun haluat onnistuneen parkettiasennuksen Uudellamaalla. Tarjoamme korkealaatuisia parkettilattian asennuspalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin yli 35 vuoden työkokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Meiltä saat aina sujuvaa ja asiakaslähtöistä palvelua.

Parkettilattian asennus vaatii kokeneen tekijän

Hannun Parketti Oy on kokenut ja luotettava parkettiliike pääkaupunkiseudulla. Toimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Lohja, Karjaa, Raasepori ja koko Uusimaa.

 

Käänny rohkeasti puoleemme, jos etsit ammattilaista parketin asennukseen tai hiontaan. Asennamme myös vinyyli- ja laminaattilattiat. Parketin asennus sisältää aina myös lattian pohjatyöt ja viimeistelyn. Näin pystymme varmistamaan kestävän ja upean lopputuloksen.

 

Parketti on lattiamateriaaleista siinä mielessä joustavin, että sitä voi työstää vuosien ja vuosikymmenten kuluessa. Parketin hionta sisältää aina myös parketin lakkauksen ja sävytyksen. Mieltymyksen ja sisustusmuodin muuttuessa parketin värisävyä on mahdollista vaihtaa tummempaan tai vaaleampaan.

 

Asentajamme ovat alansa asiantuntijoita, mikä takaa työn korkean laadun. Jokainen parketin asennus toteutetaan erityisellä huolellisuudella ja ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme myös 100 % tyytyväisyystakuun – haluamme olla täysin varmoja, että olet tyytyväinen parkettilattiaasi, sillä se on vuosien investointi. Myös parketin hionta sekä vinyyli- tai laminaattilattian asennus sisältävät tyytyväisyystakuun.

 

Valitsemalla Hannun Parketin saat paitsi ensiluokkaista parkettiasennusta myös ystävällistä asiakaspalvelua. Ota yhteyttä jo tänään, niin jutellaan lisää tarvitsemistasi lattiatöistä!

Asennamme mosaiikki- ja muut parketit laadukkaasti

Meillä on laaja ammattitaito asentaa mitä erilaisimpia parkettilattioita sekä yksityis- että yritystiloihin. Palvelualueeseemme kuuluu koko Uusimaa.

 

Asennamme muun muassa seuraavat lattiamateriaalit:

  • mosaiikkiparketit
  • massiivi- ja ohutsauvaparketit
  • laminaatit

Meiltä saat myös äänieristyskorkkien asennuksen.

 

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja asennuspalveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Työskentelemme aina kustannustehokkaasti urakan alusta loppuun asti. Meille on tärkeää, että lattiatyöt tulevat nopeasti tehdyiksi, eivätkä ne häiritse arkeasi liian pitkään.

 

Huomioithan, että emme tee vinyylilattioiden asennusta.

Yhteystietoihin

Kysy myös parketin sävytyksestä!

Hannun Parketti on erikoistunut parketin sävytykseen, mikä antaa vanhalle lattialle uuden, kauniin ilmeen. Värivaihtoehtoja on paljon, ja voit valita juuri kohteeseesi parhaiten sopivan värisävyn. Tulemme mielellämme veloituksettomalle arviointikäynnille keskustelemaan lisää tarvitsemistasi lattiatöistä.

 

Ota yhteyttä ja sovi ajankohta arviointikäynnille!