Parketin sävytys asiantuntevasti Uudellamaalla

Yhteystietoihin

Hannun Parketti Oy on parketin sävytyksen erikoisosaaja Uudellamaalla. Parketin sävytyksellä saat vanhankin lattian näyttämään kuin uudelta ja pääset kätevästi eroon lattian epätäydellisyyksistä. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää laadukkaista palveluistamme! Työskentelemme aina luotettavasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. 

Parketin sävytys on erikoisalaamme

Parketin sävytys on erinomainen tapa ehostaa vanhaa lattiaa sekä korostaa lattian kauneutta ja luoda uniikki ilme tilaan kuin tilaan. Kaunis lattia viimeistelee niin pienen kuin isommankin huoneen sisustuksen. Olipa kyseessä vanhan parketin uudelleensävytys tai uuden parkettilattian sävyn toteutus, me autamme sinua. Käytössämme on alan laadukkaimmat materiaalit, joilla varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

 

Pyydä meidät veloituksettomalle arviointikäynnille! Teemme parkettien sävytystä, hiontaa ja värjäystä myös kesämökki- ja saaristokohteissa sopimuksen mukaan.

Minkälaista parkettilattiaa voi sävyttää?

Harkitsetko vanhan lattian purkamista? Mieti vielä hetki, sillä vanhan lattian sävytys voisi olla myös oivallinen vaihtoehto. Vanhaa parkettilattiaa sekä hiottavia ja lakattavia lattioita voi myös sävyttää. Värivaihtoehtoja on paljon, ja sävytyksessä laitetaan aina kaksikomponenttivärejä päällekkäin. Tarvittaessa voimme käyttää lisäksi värivahoja. 

 

Käytössämme on muun muassa Loba Impact Oil ja Bona Craft Oil tuotteita. Käytämme myös Osmo Color -puuvahaa, jonka korkeaan laatuun voimme aina luottaa. 

Muut palvelumme

Hannun Parketin palveluihin kuuluvat myös parkettiasennus ja hionta sekä lattian päällystys ja pohjatyöt. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja korkealaatuiseen työnjälkeen – teimmepä lattiatöitä sitten yksityisille tai yrityksille. 

 

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.